DESPRE NOI


INTRAŢI, VĂ ROG!
Profesionalismul si experienta noastra, ambientul rustic combinat cu decorul modern si elegant care da o nota unica si plina de stil restaurantului nostru, toate acestea va vor ajuta sa petreceti clipe de neuitat alaturi de noi.

Veniti la noi si va vom ajuta sa descoperiti sau sa redescoperiti originalitatea si savoarea preparatelor traditionale romanesti.

Urmariti-ne si pe FACEBOOK. Va asteptam!

Aflat in centrul municipiului Vaslui, restaurantul nostru e cea mai buna alegere pe care o veti face!

PRETURI
In restaurantul nostru pretul pentru un meniu (pachet nunta) 180 lei/pers.

Aperitiv   Cognac
Gustare calda   Cocktail
Friptura   Vin alb
Cafea   Apa minerala
Prajituri   Apa plata
Fructe   Sucuri
Tortul miresei   Sampanie pentru oaspeti
   Piscoturi de sampanie

Meniul va fi ales de catre dumneavoastra din catalogul nostru de prezentare, iar bauturile vor fi servite fara limita. Restaurantul nostru va pune la dispozitie si decorul salii la un pret avantajos. Pentru meniul de botez restaurantul nostru ofera reducere considerabila.
CONTACT

POFTĂ BUNĂ!
Desi poate pentru cei mai multi dintre noi, cea mai buna mancare este la mama acasa, de multe ori te gandesti sa iei masa in oras iar la noi va promitem ca veti gasi intotdeauna ceva pe gustul dumneavoastra.

La Restaurantul Crama Domneasca credem ca prezentarea ce place ochiului stimuleaza gusturile, augmenteaza digestia si contribuie la un tonus pozitiv peste toata ziua, de aceea bucatarii nostri recurg la toate resursele lor artistice atunci cand creeaza un anume fel de mancare pentru dumneavoastra.

DETALII
PETRECEŢI CU NOI!
Organizam mese festive pentru orice fel de eveniment special din viata dumneavoastra sau pentru afacerea dumneavoastra - aniversari, banchete, nunti si botezuri, petreceri tematice si multe altele.

Si binenteles va ajutam sa scapati de grijile organizarii unui astfel de eveniment, incepand de la bautura si meniuri (tip bufet suedez, preparate traditionale sau mai sofisticate), produse proaspete de cofetarie preparate in bucataria proprie sau decorarea salii - aranjamente florale din flori naturale sau artificiale, artificii, baloane, huse la scaune si multe altele - dumneavoastra ramanandu-va doar placerea de a va bucura de un astfel de eveniment!

DETALII
Terasa 'Crama Domneascã' din Vaslui, micã si cochetã
NOU… Ce-a mai micã terasã din Vaslui si-a deschis “portile” pentru vasluieni. Situatã în fata Cramei Domnesti, terasa ocupã circa 30 de metri pãtrati si are doar cinci mese. E micutã, cochetã si discretã, dar mai ales rezolvã una din vechile probleme, aceea cã locul era folosit drept cazna. “Multi dintre clienti ne-au felicitat pentru idee si ne-au spus sã o deschidem în fiecare an de acum în colo. Nici nu cred cã vom avea încotro. Desi în primã fazã ne-a fost teamã cã, cel putin în cazul petrecerilor, cei mai multi se vor duce afarã, pe terasã, la fumat, iar localul va rãmâne aproape gol, ne-am dat seama cã asta este practic imposibil de evitat si cã se întâmplã peste tot”, ne-a spus Mihaela Brodoceanu.

DETALII

Comentarii


  Restaurantul Crama Domneasca, Vaslui    © 2013 - 2020 by tesalut.ro
CONTACT    ADMIN